Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Flanders Beachtennis Tour

Nieuws

Nieuws

Tussenstand Flanders Beachtennis Tour - juli 2017

Posted on July 17, 2017 at 9:25 AM

Na de tornooien van TC Hof Ter Burst, Recrean and TC Velina kunnen we al een mooie tussenstand opmaken.

Bij de Heren PRO zitten we aan een dertigtal unieke deelnemers. De Dames zijn vooralsnog moeilijker te overtuigen om de overstap te maken van FUN naar PRO. Andere oorzaken zijn de vakantieperiode en aantal langdurige kwetsuren bij een paar van onze meest regelmatige speelsters.

Uiteraard hebben ook de overvloed aan buitenlandse (lees: vooral Nederlandse) ITF-tornooien in de buurtlanden een invloed op het aantal deelnames. We kunnen nu al aankondigen dat we naar volgend jaar toe zullen werken aan een aantal extra ITF-tornooien op Belgische bodem, zodat onze beachtennissers zich kunnen blijven meten met anderen op internationaal niveau - zonder te moeten investeren in al te verre verplaatsingen.

In de jeugdreeks kunnen we met plezier melden dat een mooi aantal nieuwe spelers en speelsters de weg naar de beachtornooien hebben gevonden. 

In de FUN-reeksen komen traditioneel heel wat lokale deelnemers proeven van het beachtennis.Leuk om te weten: bijna evenveel Heren als Dames hebben meegedaan in de FUN-reeksen. Extra leuk waren de goedgevulde tornooien op Recrean en Velina - waar we o.a. een grote groep deelnemers uit Tournai en Staden mochten verwelkomen.

Uiteraard is ook dit jaar de reeks Dubbel Gemengd weer de populairste categorie: we zitten op een tussentotaaal van een 75-tal unieke deelnemers!

Volgende afspraak: 19 & 20 augustus op de terreinen van TC Klinkaert (Rumst)!Categories: None