Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Flanders Beachtennis Tour

Nieuws

Nieuws

Tussenstand Flanders Beachtennis Tour - augustus 2017

Posted on August 28, 2017 at 4:40 AM

Na de tornooien van TC De Klinkaert en TC Duvels kunnen we de volledige tussenstand opmaken vóór we tot het Open Belgisch Kampioenschap overgaan.


Bij de Heren PRO zitten we aan bijna 40 unieke deelnemers. Gert Laenen staat alleen aan de leiding - mede door de twee overwinningen die hij de voorbije weken behaalde met zijn dubbelpartner Kristof Brijs. Bart Stalpaert is de regelmatigste speler in Heren PRO en staat dan ook op de tweede plaats. Nio De Backer volgt op plaats drie.


Bij de Dames PRO hebben we nu al meer dan 20 unieke deelnemers. Een aantal goede speelsters hebben het beachtennis ontdekt en draaiden meteen vlot mee. Cindy Mertens staat bovenaan met de meeste deelnames op het palmares. Sindy Put en Eva Maes staan mee aan de leiding.


In de jeugdreeks blijft de trend zich doorzetten: 26 unieke deelnemers is niet mis. Nio De Backer is aan zijn laatste jaar bij de jeugd bezig en staat afgetekend aan de leiding, gevolgd door zijn trainingsmaatje Rune Vierendeels. Amber Vanderstappen maakt de top 3 volledig.


Het doel van de FUN-reeksen is uiteraard om de deelnemers warm te maken voor de sport. Dit jaar zet de trend zich echt wel door en hebben we zowel bij de Dames als bij de Heren een 40-tal unieke spelers en speelsters.


Uiteraard is ook dit jaar de reeks Dubbel Gemengd weer de populairste categorie: we zitten op een tussentotaal van net geen 100 unieke deelnemers!


Volgende afspraak: het Open Belgisch Kampioenschap Beachtennis bij Recrean (Oudenaarde) op 16 (FUN) en 17 (PRO en JEUGD) september 2017.

Op het Open Belgisch Kampioenschap zijn heel wat punten te verdienen, zodat deze laatste tussenstand nog grondig door elkaar gegooid kan worden. De Flanders Beachtennis Tour is een regelmatigheidscriterium, maar wie goede resultaten behaalt, kan snel stijgen in het klassement!


Noteer ook alvast zondag 28 januari 2018 in jullie agenda - dan houden we de prijsuitreiking van de Flanders Beachtennis Tour 2017.Categories: None